Alle Gildegenoten kunnen zichzelf en hun kunst door middel van een eigen pagina presenteren.

Hier kunnen belangstellenden meer zien en lezen over de leden van het Kunstgilde. Hieronder vind je een overzicht van de kunstenaars die al van deze mogelijkheid gebruik gemaakt hebben. Je vindt er natuurlijk foto’s, maar ook meer over achtergrond en opleiding, contactgegevens en soms ook een link naar de eigen website. Zo kun je ook buiten exposities om kennis maken met onze Gildegenoten.

Kunst van Jenny Post

Kunst van Jenny Post

Ik heb altijd getekend en geschilderd, eerst met olieverf, later met aquarel en potlood. In 2010 ben ik begonnen met botanisch tekenen.

Lees meer
Kunst van Sabine Beekelaar

Kunst van Sabine Beekelaar

sabineregina2016@gmail.com Gildegenoot sinds 2003 Sabine heeft na haar opleiding als docent MVT de liefde voor het materiaal op de Nieuwe Academie te Utrecht ontdekt. Terwijl ze vroeger graag schilderde werkt ze nu vooral met afvalmateriaal en textiel. Ze volgde een...

Lees meer
Kunst van Karel Leusink

Kunst van Karel Leusink

Afbeeldingen van Karel zijn een weergave van zijn werkelijkheid, waarin hij streeft naar een herkenning voor iedereen. Voor hem is kunst een manier van communiceren en een reactie op te roepen.

Gildegenoot sinds 2022

Lees meer
Kunst van Marijke Olde Daalhuis

Kunst van Marijke Olde Daalhuis

Bij de vormgeving probeer ik een verbinding te vinden tussen het beeld en de steen.
Soms vind ik een steen zo mooi, dat het moeilijk is om te starten met hakken of raspen.

Lees meer
Kunst van Niko Abrahamsen

Kunst van Niko Abrahamsen

Onderwerpen op een andere manier bekijken en fotograferen dan voor de hand ligt, geeft een unieke, bijzondere kijk op dat onderwerp.

Gildegenoot sinds 2008

Lees meer