info@jollyartstuff.nl

Gildegenoot sinds 2021

 

Mijn naam is Jantina Verburg, 55 jaar en ik woon op landgoed Sandenburg (lucky us) in Doorn met vriend en hond sinds maart 2020. Eind 2018 heb ik mij ingeschreven bij de kvk onder de naam Jolly Art Stuff.

Sinds februari 2021 zit ik noodgedwongen thuis en ik besloot dat het tijd werd om nu volledig voor de kunst te gaan.

Van huis uit heb ik geleerd dat een ander altijd voor gaat, het fameuze wegcijferen, en nu probeer ik dat stapje voor stapje anders te doen.

Het is goed dat ik er voor het schrijven van een bio even toe gedwongen word om te bedenken waar ik nu eigenlijk mee bezig ben en waarom.
Mijn motivatie in mijn werk is denk ik dezelfde als mijn doel in het leven:

De vrijheid om te zijn wie ik ben, te doen wat ik het liefst doe en van daaruit verbinden, met mens en dier. (het verbinden met dieren vind ik soms wat makkelijker😊)

In mijn werk zijn mens en dier dan ook vaak onderwerp. Verder gaat het vooral ook over overvloed in kleur, intensiteit, interactie, interpretatie, gelaagdheid, intuïtie, humor en vind ik het fijn als mijn kunst mensen blij maakt.

Ik maak mijn eigen stencils zoals bij popart en streetart. En in opdracht maak ik graag portretten van mensen en dieren.

Ik vind het heerlijk om nieuwe vaardigheden uit te proberen en te ontdekken.

Gezien de mooie locatie waar wij zijn komen te wonen hoop ik komend jaar ook ruimte te gaan bieden voor werken buiten (als het weer het toelaat) en workshops.

Klik op een foto hier onder en je krijgt vergroot een diaserie te zien.