Het Kunstgilde waardeert de samenwerking met vele bevriende organisaties op de Heuvelrug. Hieronder vind je een aantal van deze “vrienden” en waar mogelijk links naar hun website.

Cultuurhuis

Het Cultuurhuis Pleiade in het centrum van Doorn biedt ruimte aan een grote verscheidenheid van culturele initiatieven. Behalve een bibliotheek vind je er onder andere muziek, theater en een heuse galerij waar regelmatig Gildegenoten exposeren.

MRC Doorn

Het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg in Doorn heeft alles in huis om zowel militairen als burgers te helpen bij hun herstel. De regelmatig wisselende tentoonstellingen zijn een bezoekje aan de Korte Molenweg zeker waard.

EN MEER VRIENDEN

Natuurlijk zijn er meer vrienden die hier (nog) niet bij staan, waaronder veel winkeliers en andere donateurs die ons op allerlei manieren steunen en waarmee we samen leuke activiteiten proberen te organiseren. Allemaal bedankt!

Rijnkapel

De Rijnkapel is een plek waar religie en spiritualiteit hand in hand gaan met kunst en cultuur. Er zijn goede contacten en het is de moeite waard om eens binnen te lopen om de kunstwerken te bewonderen aan de Imminkstraat in Amerongen.