Klik op hieronder op een foto en je krijgt vergroot een diaserie te zien.

Tinie Smal Mijn hele leven ben ik al lekker creatief bezig. Dit is van huis uit al begonnen met musiceren, tekenen, kleding naaien en handwerktechnieken. Vanaf de jaren 80 ben ik me meer gaan verdiepen in etsen en aquarelleren waar ik nog steeds actief in ben. Hoewel ik het nu, op 87 jarige leeftijd wel wat rustiger aan doe. Van grote invloed is altijd geweest natuur en muziek. Klassieke muziek en wandelingen door de natuur geven mij inspiratie en de rust om mijn creativiteit te uiten op papier. Hier heb ik altijd er veel plezier in gehad en dit heeft mijn leven enorm verrijkt.
Jeannette Wouters Wat mij aanspoort om mij in scheppende vormen te uiten… Bij mijn werk ontmoet ik dimensies waarbij mijn levenservaringen vaak centraal staan. Inspiraties kunnen vanuit zoveel kanten tot mij komen , zoals de natuur, een uitdrukking, een gesprek of muziek…het blijkt een onuitputtelijke bron te zijn! Dat ent zich dan op mij waardoor er een beeld ontstaat en mijn creatieve drang daar vorm en kleur aan wil geven. In het proces van deze scheppende kracht ontstaat vaak ook een verhaal verweven met symboliek die ik er in terug vind.
Koos Dekker. Mijn werk is meestal abstract. heb plezier in het werken met verschillende soorten steen, waarvan Albast het prettigst werken is. Met weinig hakken en veel vijlen krijg je een mooi resultaat ,soms mooi doorschijnend , wat weer invloed heeft op het ontwerp. Portugees Marmer is fijn om  met de beitel te bewerken, je krijgt dan een mooi glinsterend resultaat. Terwijl serpentijn weer verrassend is vanwege de kleuren die pas bij het polijsten verschijnen.