Opening zaterdag
4 maart om 16.00 uur,
te zien tot 30 maart.

 

Leonoor Vos – Heugen
schilderijen

werkgroep keramiek

 

 

Wanneer u op een foto klikt, krijgt u de foto’s vergroot in een diaserie te zien.

Leonoor Vos – Heugen

 

Schilderen hoort bij mijn leven. Het is genieten van alles wat je ver om je heen ziet en kunt gebruiken voor een schilderij. Bij het schilderen zelf verlies ik mij in de materie en staat de tijd stil. Als anderen  mijn werk waarderen ben ik gelukkig.

Overal doe ik inspiratie op, in de natuur, bij mensen en dieren, tijdens museum bezoeken en ook bij het gebruik van andere materialen. Ik werk graag thematisch waarbij ik soms gaandeweg beelden kan abstraheren.

Werkgroep keramiek

 

Een gezellige groep die met klei bezig is. Iedereen is welkom om te voelen wat klei in je handen doet.
Je kunt er je zinnen mee verzetten en je vergeet de tijd.

De werkgroep is voor beginners en gevorderden. We helpen en stimuleren elkaar en geven elkaar advies.