Opening zaterdag 12 december om 16.00 uur, te zien tot 7 januari.

Op 12 december is de opening van deze groeps-expositie met thema “Geborgenheid”. Hiervoor hebben zo’n 25 Gildegenoten kunstwerken gemaakt die voor hen het gevoel van Geborgenheid weergeven. We nodigen iedereen uit om voor de Kerst te komen kijken of je dit gevoel ook kunt ervaren.

Tevens is die dag de aftrap van de Midwinterfair die open is op zaterdag 12 en zondag 13 december van 11.00 tot 17.00 uur, en op vrijdag 18 december van 14.00 tot 21.00 uur. Dat valt gelijktijdig met de Kerstmarkt op de Honingraat en de dorpssoep in o.a. de Michaelkerk. Naast kunstzinnige cadeautjes is er live muziek, er is een presentatie over de Biënnale in Venetië en er zijn Kerst & Kunst-workshops.

Geborgenheid

Hier wat informatie over de exposanten, het thema etc. Hier wat informatie over de exposanten, het thema etc. Hier wat informatie over de exposanten, het thema etc. Hier wat informatie over de exposanten, het thema etc. Hier wat informatie over de exposanten, het thema etc. Hier wat informatie over de exposanten, het thema etc.