Kunst & Muziek

Opening zaterdag 6 juli om 16.00 uur
met live muziek.

 

 

Op de 1e etage wordt de zolderverkoop kunst gehouden:

kijken, kopen en meenemen.
Prijzen tot € 100.-.

 

In deze expositie wordt zichtbaar gemaakt wat ”Muziek als verbindende factor binnen de beeldende activiteiten van het Kunstgilde” heeft opgeleverd. Het werk varieert van composities, transparanten, collages, schilderingen met verf, pastel en oliepastel en tekeningen in houtskool en inkt in het platte vlak tot objecten van boetseerwas en karton.

Er is zowel individueel als groepswerk te zien van de volgende deelnemers: Aar van Swieten, Bob van Helten, Carla Boomkamp, Cees van Swieten, Christien Grasmayer, Dia Mulderij, Ger van Bavel, Gert Hoeksma, Hanny van Schaik, Henriette Horlings, Jannie Boonstra, Jeanne Jansen, Jenny van Swieten, Jip Klimstra, Li Hulst, Lily Bogerd, Loes Rakers, Marian Ruedisueli, Marten Bos, Meta Boom,Miriam Rutte, Monique Erftemeijer, Oedi Hart, Sabine Beekelaar, Ties Bos en Wim Hart.

Hiernaast wordt in een korte film wordt een beeld geschetst van de creatieve en muzikale sfeer tijdens de Kunst & Muziek avonden en wordt de nominatie voor de Kunstgilde Muziekprijs bekend gemaakt.

 

Als u op een onderstaande foto klikt, krijgt u vergroot een diaserie te zien.