Opening zaterdag 6 april om 16.00 uur

Iedereen is van harte welkom.

 

Klik hieronder op een foto en je krijgt vergroot een diaserie te zien

Jenny Post Ik heb altijd getekend en geschilderd, eerst met olieverf, later met aquarel en potlood. Sinds ik niet meer in het onderwijs werk, heb ik mijn oude hobby weer opgepakt en ben ik in 2010 begonnen met botanisch tekenen. Hierbij wordt de plant of bloem op ware grootte weergegeven met alle specifieke kenmerken.  Ik werk met kleurpotlood, soms in combinatie met grafiet.

Beeldhouwers zeggen het met bloemen Als aanvulling op het werk van Jenny Post, laten beeldhouwers zien dat je ook kan genieten van bloemen in steen. De exposanten zijn: Æola Baan, Christien Ditmar, Koos Dekker, Guda Kramer, Huibert Straus, Wim Hart, Marianne van Vuurde, Meriam Oosterman en Mieke Versteeg.