Je bent van harte welkom bij de opening!

Als je hieronder op een foto klikt, krijg je vergroot een diaserie te zien.
Meriam Oosterman Ik ben begonnen met diverse soorten speksteen en later ben ik gaan hakken in serpentijn en albast. Dit gaf zeker een nieuwe dimensie in het creëren van mijn beelden. Ik werk vanuit verschillende perspectieven, kan zijn dat de vorm van de steen al bepaalt wat het gaat worden maar het kan ook zijn dat ikzelf een idee heb om uit te werken.
Mart van Koolwijk

Ik heb in de loop der jaren heb ik enkele workshops en lessen gevolgd bij diverse leraren. Heel veel jaren geleden keek ik altijd naar Bob Ross en dacht dat wil ik ook. Nu heb ik tijd en ruimte en is het mijn grote Hobby. Ik voel mij geen kunstenaar maar een Hobbyschilder.

Marten Bos

De meeste collages zijn gemaakt in de laatste 15 jaren. Het bij elkaar brengen van prachtige plaatjes in één collage brengt hem héél bijzondere verhalen. Op dit moment is collages maken een bijna dagelijkse bezigheid.