Opening zaterdag 5 maart om 16.00 uur, te zien tot 31 maart 2022 .

U bent van harte welkom!

Als je op een foto hieronder klikt, krijg je vergroot een diaserie te zien.

Portretgroep 

Elke woensdagmiddag komt de werkgroep portret bij elkaar. Meestal hebben we een model, dat een ieder op zijn eigen manier portretteert. De een schildert, de ander maakt een aquarel of tekent met potlood of pastelkrijt.
Na afloop zetten we het werk naast elkaar en bekijken we elkaars werk. Het is boeiend en leerzaam om te zien hoe een ieder zijn eigen kijk op het model weergeeft. 

Huibert Straus

Mijn creaties ontstaan organisch. De dialoog met het materiaal dat ik daarmee aan ga, is de bron van mijn creatieve proces. De materiaal keuze wordt beïnvloed door mijn gevoel en varieert van creatie tot creatie.

 

 

Sabine Beekelaar

Mijn werken ontstaan vanuit het materiaal en thema’s, eveneens gebruik ik in de mixed media intuïtief het rijke kleurenpalet. De twee kleine borduurwerken zijn mijn reactie op ontruimingen van campings en logeerplaatsen van vluchtelingen.

Het zelfportret was een opdracht vanuit Hedendaagse kunst, zijde schilderen en bewerken is hier de basis.