In verband met de nieuwe coronamaatregelen gaat de kerstmarkt niet door!

De einddatum van Winterkunst is verschoven naar 3 februari 2022

Gewijzigde “Opening” van de EXPOSITIE WINTERKUNST

De aangekondigde officiële OPENING op zaterdag 4 december om 16.00 uur van onze “WINTERKUNST” expositie gaat veranderen.

We zijn zaterdag 4 en zondag 5 december open van 13.00 tot 17.00 uur. Je kunt dan alleen langskomen als je van te voren een tijd hebt gereserveerd (bijvoorbeeld van 13 tot 14 uur). Er zullen dan niet meer dan het maximaal toegestane aantal bezoekers aanwezig zijn.

De vernieuwde corona regels gelden, controle van de QR code, 1,5 meter afstand houden en een mondkapje op als je je door de ruimte beweegt.

Er is ook een mogelijkheid om te gaan zitten en gezellig een kopje thee of koffie of een wijntje te drinken, maar na een uur vragen wij je weer plaats te maken voor de volgende gasten die gereserveerd hebben.

Wij willen zo iedereen de kans geven om op een veilige manier deze toch altijd heel bijzondere en sfeervolle expositie te komen bekijken.

Graag tot ziens.

Reserveren kun je door te bellen of te mailen naar Christien Ditmar
0344-645539   of   06-42954207
Jeanne en Christien (coördinatoren)
christien10a@gmail.com

 

Aan deze Winterkunst doen mee:

Clara Anthonisse,  Martin Beekelaar, Ineke Breedveld, Jannie Boonstra, Theo de Borst, Ineke Bouwman, Trudy Fliek, Henriette Horlings, Jeanne Jansen, Richa Kromhout, Meino Mellink, Cees Mudde, Marijke Olde Daalhuis, Loes Rakers, Annemarie Reijbroek, Joke Tel, Gerda Ykema en Mieke Versteeg.

De KERST-KUNSTMARKT  gaat niet door!