Klik hieronder op een foto en je krijgt vergroot een diaserie te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opening zaterdag 2 maart 2024

Iedereen is van harte welkom!

Jeanette Wouters schilderijen en foto’s In deze expositie zijn detailfoto’s te zien uit de periode van 2005 tot 2010. De ontdekking om via de camera een heel andere waarneming  vast te leggen is voor mij een heel belangrijke ontwikkeling geweest. In 2006 ontdekte ik de prachtige kleuren van het chromolux papier waarop ik met acrylverfstiften ben gaan “stippen” en ik zo vrijuit  vorm kon geven aan mijn gedachten. Ik zeg dan vaak: “Wat verborgen was is zichtbaar geworden”. De uitdaging om deze eigengemaakte techniek op schilders doek te gaan uitproberen heeft heel wat kunstwerken opgeleverd. Het eerste doek met de titel Negen elementen(2011), zal hier voor eerst te zien zijn. Wilt u een breder beeld van mijn werk krijgen dan kunt u altijd mijn website bezoeken www.arttippingpoint.nl

Keramiekgroep

Op maandagmorgen, één keer in de twee weken, zijn wij in het Kunstgilde aanwezig. We hebben een kleine, maar heel gezellige groep. Op dit moment met 7 deelnemers, daar kunnen dus best nog wat leden bij.
We leren van elkaar, inspireren elkaar, en gaan verder onze eigen gang. 

De exposanten zijn Annemarie Reijbroek, Jip Klimstra, Marlies Werdmueller van Elgg, Guda Kramer, Hanke van der Gaag en Yvonne van Hoogstraten.