Opening zaterdag 2 februari 2019 om 16.00 uur,
te zien tot 28 februari.

 

 

Annemarie Reijbroek – collages en keramiek

 

Tineke Baars – schilderijen

 

Cees van Swieten – beelden

Tineke Baars – schilderijen

Ik schilder heel graag en kan daar ook mijn gevoel in kwijt.
Maar het beeldhouwen geeft mij ook veel energie en gezelligheid.
Daarnaast ben ik iemand die eigenlijk altijd bezig is met heel veel dingen.
Mijn interesses zijn erg breed en ik kan van viel dingen genieten.

 

Annemarie Reijbroek – collages en keramiek

Schilderen, collage en keramiek, zijn inmiddels serieuze hobby’s geworden voor mij. Te zien op de expositie: een serie collages, gemaakt van eigen foto’s en schilderijen, gecombineerd met de tekeningen van mijn dochter Liesbeth Bouwman. Voor mijn kleine schilderijtjes hergebruik ik ook oud werk, borduurwerkjes en nog veel meer. Hierdoor ontstaan steeds nieuwe composities. Ook laat ik u mijn “keramiek met een knipoog” zien. Dit jaar ben ik gestart met de keramistenopleiding te Gouda om me verder te bekwamen in deze materie.

 

Cees van Swieten – beelden

Stenen schapen en vogels, met als basis een zwerfkei, zijn altijd kenmerkend voor mijn werk . Nu wil ik vooral met metaal kleurrijke en vrolijke beelden maken.