Opening zaterdag 1 oktober om 16.00 uur, te zien tot 3 november 2022.

Als je hieronder op een foto klikt, krijg je vergroot een diaserie te zien!

Clara Anthonisse

Bij het schilderen (acryl op doek) laat ik me inspireren door wat me tijdens wandelingen is opgevallen. Iets in de natuur, of iets van mensenwerk.
De ene keer probeer ik natuurgetrouwe weergave, of anders zoek ik een interpretatie middels uitvergroting, kleur en compositie.

Alida de Jong

Beeldhouwen is voor mij heerlijk hard werken, gedreven en zonder doel. Het is onderzoeken, kijken en worstelen, proberen en besluiten. Het leidt zelden tot iets dat van te voren vaststond, maar het uiteindelijke resultaat is niet mis, het verwondert, het raakt, en het is áf’ omdat het niet zomaar mooi is. Voor mij mag het wel een beetje scheef, fout, onaf of vreemd zijn, het mag ‘schuren’, vragen oproepen of zelfs ergernis.

 

Patty Elferink

Van jongs af aan heb ik fotograferen leuk gevonden.
Ik vind het heerlijk wandelend en fietsend de omgeving te verkennen en neem altijd mijn camera mee.
Mijn foto’s zijn kleurrijk en divers.
De onderwerpen vind ik in de bebouwde en onbebouwde omgeving.