Klik hieronder op een foto en je krijgt vergroot een diaserie te zien!

Opening 1 april om 16.00 uur.

Iedereen is van harte welkom!

Mies Beljaars

Ik heb een groot hart voor onze samenleving. Wat er gebeurt in de wereld houdt me bezig. Ik schilder wat ik vind dat nodig is: beelden die vaker getoond moeten worden. Een travestiet, een gekleurde hipster die een keurig meisje zoent in een steegje. Ze zijn helden. Zo worden ze door mij vereeuwigd. Mijn beelden worden prikkelend ervaren. Je bent gewaarschuwd.

Jantina Verburg

In mijn werk zijn mens en dier  vaak het onderwerp. Verder gaat het vooral ook over overvloed in kleur, intensiteit, interactie, interpretatie, gelaagdheid, intuïtie, humor en vind ik het fijn als mijn kunst mensen blij maakt. Ik maak mijn eigen stencils zoals bij popart en streetart. En in opdracht maak ik graag portretten van mensen en dieren. Ik vind het heerlijk om nieuwe vaardigheden uit te proberen en te ontdekken.

De beeldhouwers van de vrijdagmorgen groep

Op de vrijdagmorgen komt een hechte groep beeldhouwers bijeen in onze Hakschuur aan de Amerongerwetering in Leersum. Het zijn Gerda Schregardus, Wim Hart, Diane Kauerz, Wim Kooiman, Piet Korstanje, Roelie Oosterveld, Phyllis Temmink Groll en Frans van Wijk. Ze adviseren en stimuleren elkaar. Hieronder zie je een presentatie van hun werk.