Buitenexpositie Kunstgilde Heuvelrug
van 9 juli t/m 20 augustus in
Nationaal Bomenmuseum

Velperengh 13 3941 BZ Doorn

De feestelijke opening met muziek is op 8 juli om 16.00 uur.

 

De zomer is een tijd van zonovergoten landschappen, van warme zwoele dagen, van hevig onweer, van zomeravonden, van uitvliegende vogels en van uitbundige bloemenpracht. De 15 beeldhouwers van het Kunstgilde Heuvelrug hebben zich door de zomer laten inspireren en presenteren hun beelden in een zomers arboretum tijdens de buitenexpositie “De Zomer in Hout en Steen”. Naast dieren en mensen zijn er ook abstracte beelden.

De expositie is te bezoeken van 9 juli t/m 20 augustus. Bij het bezoekerscentrum is een catalogus met beeldenroute te koop. Hierin staat ook meer informatie over diverse workshops die tijdens de expositie worden georganiseerd.

Elke dinsdag van 10.00- 15.00 uur in de periode 9 juli t/m 20 augustus geven wij workshops en staan wij te werken in de witte tent bij de ingang van bomenmuseum. Daarnaast wordt er een rooster opgesteld waarin deelnemende kunstenaars aanwezig zijn.

Mee doen:
Ini Buuron, Koos Dekker, Christien Ditmar, Wout Epping, Wim Hart, Henriette Horlings, Klaas Leene, Ingrid Lubbers, Carolien Magnus, Stephanie Maul, Frank Renssen, Maarten Stratenus, Cees van Swieten , Joke Tel en Marian van Vuurde.

Entree € 6.-

Klik op een afbeelding voor een grotere versie en/of diaserie.