Opening zaterdag 14 november om 16.00 uur, te zien tot 10 december.

Alma van Beek werkt zowel met olieverf als met pastelkrijt, en maakt gevarieerde kunstwerken met een realistische basis.

Miep van Wingerden maakt schilderijen met acrylverf in een heel eigen stijl met geabstraheerde onderwerpen.

De keramiek-groep toont werk van Bep van Veenendaal, Marijke Dijkman, Wulfien Dijksma, Trudy Fliek, Henriette Horlings en Jacqueline der Nederlanden. Voor deze expositie heeft de werkgroep gekozen voor het thema “Beweging”, waaraan het element klei zo verbonden is. Hierbij hebben zij zich laten inspireren door onderstaand gedicht van Wulfien Dijksma..

Alma van Beek

In 2007 begon ik met schilderen en raakte er verslingerd aan, ik schilder alles wat ik mooi vindt of wat me raakt. In 2013 maakte ik kennis met Pastel krijt ,dit is een geweldig medium om portretten mee te schilderen en dat doe ik sindsdien dan ook meestal van dieren. Als je meer van mijn werk wilt zien kijk dan op mijn site  www.aacreaties.nl.

Miep van Wingerden

Ik wil met schilderen niet alleen mijzelf blij maken, maar ook wil ik met mijn schilderijen de glimlach toveren op het gezicht van anderen. Dit doe ik al 45 jaar en hoop ik nog heel lang te kunnen doen.

Werkgroep Keramiek

Regen wind en de Zee
Zij zijn er …… waar?
Wolken regen en de Lucht
Zijn overal en nee
Zij gaan verder verder naar….

Water stroomt langs riet waarvoor waarheen ?
Het ruist en stroomt het vlucht
Voor zijn en nu en zweeft naar de Zon

Wind Wolken en de Regen
Water murmelt langs …
en door en door
Wind ruist voort en voort
Langs wolken en de maan en

Het water schuift voorbij de rietkraag
Traag naar Zee